Personal & Group Training

Ασφαλής Επιστημονική Προσωπική Προπόνηση στο Πατραϊκό Γυμναστήριο!

AMEΣΑ! ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

πέτυχε τον στόχο σου τώρα!

Το γυμναστήριό μας παρέχει ένα εξαιρετικά ευέλικτο λειτουργικό σύστημα προπόνησης, σχεδιασμένο έτσι ώστε να δίνει στους χρήστες τη μέγιστη δυνατή ευελιξία, επαναληψιμότητα και επεκτασιμότητα στο συνολικό προσφερόμενο περιβάλλον προπόνησής τους.

 

Ιδανικό για προπόνηση μικρών ή μεγαλύτερων γκρουπ λειτουργικής προπόνησης,  όπου η επαναληψιμότητα είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι ότι επιτρέπει σε πολλαπλούς χρήστες να εκτελούν την ίδια άσκηση από κοινού. Μετατρέπεται εύκολα και προσιτά σε ένα σύστημα λειτουργικής προπόνησης με ακόμη μεγαλύτερη “χωρητικότητα” χρηστών, δημιουργώντας έτσι πολλαπλούς σταθμούς κυκλικής λειτουργικής προπόνησης σε έναν ενιαίο χώρο.

Και οι δύο επιλογές του Connexus (free or perimeter) διαθέτουν χαμηλά, μεσαία και υψηλά σημεία στήριξης, έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενηθούν ποικίλα αξεσουάρ, μεταξύ των οποίων είναι: μπάρες, ελαστικοί ιμάντες, ιατρικές μπάλες, σάκοι του μποξ, άκαμπτοι ιμάντες και πολλά άλλα. Η εύκολη μετακίνηση και επανασταθεροποίηση των σημείων στήριξης, απλοποιεί τις εναλλαγές μεταξύ των ασκήσεων, αλλά και τις μεταβάσεις μεταξύ αυτών, καθιστώντας έτσι ιδιαίτερα ομαλή και απόλυτα λειτουργική την διεξαγωγή των μαθημάτων.

Εξαιτίας της ιδιαίτερης προσαρμοστικότητάς του, το Connexus είναι ιδανικό τόσο για προπονήσεις με το βάρος του σώματος, όσο και για προπονήσεις αντίστασης και ευλυγισίας, προσφέροντας έτσι ένα ευρύ φάσμα επιλογών προπόνησης, για όλα τα είδη και επίπεδα ασκουμένων.

Το personal training  αντιμετωπίζει το ανθρώπινο σώμα ως σύνολο και το γυμνάζει πάντοτε έχοντας αυτό ως γνώμονα, δηλαδή “ολιστικά”. Παράλληλα, επιτρέπει σε πολλαπλούς χρήστες να εκτελούν την ίδια άσκηση από κοινού.

 Σε ποιος απευθύνεται το personal training:

 1. Σε ασκούμενο κάθε ηλικίας και προπονητικής εμπειρίας.
 2. Σε όσους δεν έχουν το στοιχείο του ανταγωνισμού μέσα τους.
 3. Σε όσους δεν ενδιαφέρονται απαραίτητα για ατομικά ρεκόρ
 4. Σε όσους τους αρέσει η εξάσκηση με παρέα και σε ολιγομελή γκρουπ.
 5. Σε οποιονδήποτε ασκούμενο ακόμα κι αν έχει κάποιο μυοσκελετικό θέμα και χωρίς να απαιτείται προγενέστερη προπονητική εμπειρία.
 6. Σε όσους δεν επιθυμούν τη συμμετοχή σε αγώνες.

Με εξατομικευμΕνο και ειδικΟ πρΟγραμμα στα σΥγχρονα μηχανΗματα εκγΥμνασης [λειτουργικΟ σΥστημα CONNEXUS] που μεσα απΟ τις κατΑλληλες μετρΗσεις, αξιολογΗσεις και προπονητικΑ ερεθΙσματα, θα επιφΕρουν τα επιθυμητΑ αποτελΕσματα υπΟ την καθοδΗγηση του προσωπικοΥ γυμναστΗ.

IMG_0006

ΣυνδυΑζουμε τις πιο εξελιγμΕνες και επιστημονικΕς μεθΟδους

Ασκησης για να Εχετε τα μΕγιστα αποτελΕσματα!

Bασικά σημεία της προπόνησης

Για να μπορέσουμε να προπονηθούμε λειτουργικά θα πρέπει να κινηθούμε σε όλα τα επίπεδα κίνησης και με τη συμμετοχή ολόκληρου του σώματός μας.

Oι μετακινήσεις μας είναι πολυεπίπεδες, επιτρέποντάς μας να ασκηθούμε και στα τρία επίπεδα κίνησης.

Οι μετακινήσεις μας στο  είναι συνολικές, χρησιμοποιώντας έτσι ολόκληρο το σώμα μας.

Οι επιλογές των ασκήσεων και των μετακινήσεως που γίνονται, αποτελούν πρόκληση και για το ίδιο μας το μυαλό.

Με την προπόνηση   υπάρχει επίσης κι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Το στοιχείο της διασκέδασης. Ενώ το σώμα μας δέχεται σωματικές και ψυχικές προκλήσεις κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, υπάρχει παράλληλα και έντονα το στοιχείο της διασκέδασης.

Στόχος η βελτίωση

 • Δύναμης,
 • Ισχύς,
 • Ταχύτητας,
 • Ευλυγισίας,
 • Εύρους Κίνησης,
 • Εμφάνισης Σώματος,
 • Μυϊκής Αντοχής,
 • Καρδιοαγγειακής λειτουργίας.

Είναι ιδανικό για τον οποιοδήποτε, από τον εντελώς αρχάριο, μέχρι τους νεότερους σε ηλικία ασκούμενους, τους ηλικιωμένους, αλλά και τους αθλητές.

Αποκτήστε:

 • Αυξημένη μεταβολική επίδραση, η οποία βοηθάει στην αποδόμηση του περιττού σωματικού λίπους
 • Βελτίωση αερόβιων κι αναερόβιων ενεργειακών μηχανισμών
 • Στοχοποίηση της προπόνησης για συγκεκριμένο άθλημα
 • Βοήθεια στη πρόληψη και την αποκατάσταση τραυματισμών
 • Βελτίωση της στάσης του σώματος
 • Βελτίωση της λειτουργικής ικανότητας, αναφορικά με την εκτέλεση καθημερινών εργασιών.